26. oktober 2020

Jens Pedersen modtager for anden gang BTs vandrepokal
Grundet sine mange års dedikation til Brande Badminton Club, både i forhold til bestyrelsesarbejde, webmaster, banebooking, og uundværlig sparring til den nye bestyrelse, valgte BBCs nuværende bestyrelse af overrække BTs vandrepokal til Jens Pedersen for sæsonen 2019-2020 på den netop overståede generalforsamling (som du iøvrigt at læse et referat af her). Dette er anden gang at Jens Pedersen modtager denne ærespris, hvilket kun er sket 4 gange tidligere. En stor tak skal derfor lyde til den store ildsjæl du er for klubben!

29. September 2020
Vi har på opfordring, oprettet et nyt træningshold, som er for dig der gerne vil spille badminton, men ikke ønsker eller har nogen fast makker, at spille med. Træningen foregår mandag og onsdag i Hal A, kl. 14.00-15.00. Kontingentet bliver 600 kr. Det indeholder fri træning begge dage, bolde til rådighed samt en klub t-shirt. Der vil ikke være tilknyttet en egentlig træner, men Kirsten Boldt har lovet at være "tovholder" og tage sig godt af jer.
Vi håber rigtig mange har lyst til at være med.
Hvis ikke du allerede har en profil, skal du oprette en profil inden du kan tilmelde dig - dit tidligere login fra Conventus kan ikke bruges.

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle